Suren Hakobyan ”Touching the Freedom”

24849061

Grāmatas apraksts no Goodreads:

International Youth Meeting is organized to gather over hundred teenagers from all over the world in one place every year.

Twenty-two-year-old Isabel left for Munich for summer holidays to take a part in Youth International Meeting. She’s going to be absolutely on her own for two weeks, without her bossy father around. Coming here she doesn’t expect her life is going to change entirely, because she is going to meet someone who will see through her.

His name is David. He’s definitely older than the other guests. At the first sight of him blood rushes all over Isabel’s body and cold sweat covers her. She has never experienced such feeling to any guy before. Every time seeing him around her legs drag her to him as though he is her spatial drug. But to gain him, Isabel has to face the secret lurking behind his dark and cute eyes and she has to confront his night life.

For the first time in her life Isabel gets to know the real taste of freedom.

Kā tiku pie šīs grāmatas?

E-grāmatas kopija no autora apmaiņā pret recenziju

Vērtējums: 1.75/5

Mana recenzija

Jau ar pirmajām nodaļā tapa skaidrs, ka šis romāns ir pilnībā pieskaitāms pie romantiskajiem. Pārliecinājos, ka tādi neatbilst manai gaumei, vismaz ne pilnībā.

Izabellai(Isabel) tā ir mīlestība jau no pirmā acu skatiena. Viņa iekš International Youth Meeting ieradusies gan ar parastajiem iemesliem, jaunu draugu iegūšana, gan, lai sajustos brīva no pastāvīgās tēva uzmanības un kontroles.

Deivids(David) toties ir pavisam cits stāsts. Būdams ne vien dažus gadus vecāks par citiem, viņam arī ir bīstami ātrs noslēpums, kas izskaidro grāmatas nosaukumu un īpaši tās vāku. Finansiāli nodrošināts, izturas noslēpumaini, labāk patīk būt vienatnē, bet tas traģiska negadījuma un sāpīgu atmiņu dēļ saistībā ar bīstamo aizraušanos(tas noslēpums).

Kad abi uzsāk attiecības, visvairāk kaitināja drusku par biežu esošās intīmās ainas. Viņu attiecības vislabāk varētu raksturot – strīdi un ātra salabšana. Tomēr šis pāris nepārliecina par iespējamu kopēju nākotni.


Paldies par atbalstu! – Patreon

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.