Ian Fleming ”From Russia With Love” (James Bond (Original Series) book 5)

3764

Grāmatas apraksts no Goodreads:

Name: Bond, James. Height: 183 cm, weight: 76 kg; slim build; eyes: blue; hair: black; scar down right cheek & on left shoulder; all-round athlete; expert pistol shot, boxer, knife-thrower; does not use disguises. Languages: French and German. Smokes heavily (NB: special cigarettes with three gold bands); vices: drink, but not to excess, and women.

Every major foreign government organization has a file on British secret agent James Bond. Now, Russia’s lethal SMERSH organization has targeted him for elimination. SMERSH has the perfect bait in the irresistible Tatiana Romanova, who lures 007 to Istanbul promising the top-secret Spektor cipher machine. But when Bond walks willingly into the trap, a game of cross and double-cross ensues, with Bond both the stakes and the prize.

Izdevniecība: Blackstone Audio

Kā tiku pie šīs grāmatas?

Lejuplādēju no torenta

Vērtējums: 3.5/5

Mana recenzija

Lai gan šoreiz iztiek bez šķietami obligātās kāršu spēles, tad šī daļa no pirmajām piecām, vismaz klausīšanās ziņā, ir labākā, bet arī šajā grāmatā neiztikt bez saviem trūkumiem.

SMERSH izšķīries, ka Bondam beidzot pienācis laiks mirt, pie viena iedragājot britu specdienesta prestižu un parādīt savu pārākumu. Grāmatas sākums veltīts šī plāna izklāstam un ļaundara iepazīstināšanai, kuri pat

Joprojām neiztikt bez rasistiskām piezīmēm, kā arī sievietes, sākot ar Tatjanu, atspoguļotas ar ļoti stereotipisku uzvedību. Tatjanai(Tatiana Romanova) uzdots apmānīt Bondu. Tā teikt ‘’iemidzināt’’, lai viņa nogalināšana būtu droša, bet, cik paredzami, Bondam un Tatjanai rodas jūtas vienam pret otru, kas traucē gan vienam, gan otram katra misijai.

Vēl neparastāk par kāršu trūkumu ir tas, ka Flemings ‘’From Russia With Love’’ noslēdz ar cliffhanger. Bet visai droši, ja jau ir nākamo daļu, ka Bondam galu galā viss beidzas veiksmīgi.

2 domas par “Ian Fleming ”From Russia With Love” (James Bond (Original Series) book 5)

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.