Trīs dienas Ķīpsalā 2019

Kaut arī šis gads stundu izteiksmē, kas tika pavadīts Ķīpsalas izstādē varētu būt bijis viens no mazākajiem kopš esmu sācis to apmeklēt, iegūto grāmatu kopskaits (45) nav nemaz tik peļams un daudz neatpaliek no 2018.gada loma, īpaši ja atņem toreiz no Inta aizņemtos Zvaigžņu Karu komiksus.

Ja pēc iepriekšējā gada izstādes vēl varēja priecāties par dažu labu brīvu vietu grāmatplauktos un nedaudz pajokot, ka miegs ir priekš vājajiem, tad tagad ar vēl lielāku apņēmību jāmetas vien iekšā un atturēties jaunas pirkt cerams būs pavisam viegli, jo vienkārši aptrūksies vietas, kur to nolikt. (Bet vājuma brīžos gan jau izdomāšu kur :D) Kā jau vienmēr sanāca arī paķert grāmatas, kuras nav pirmās to sērijā, bet tad tās vai nu šogad iekļūs audio grāmatu plānu listē vai drusku tālākas nākotes e-grāmatu plānos.

20190303_171418

”Kaudzītē” pa kreisi, izņemot pašu augšējo, pa smiekla naudu (1 eiro gabalā) ieguvu desmit burvīgas grāmatas cietos vākos, bet pa labi, kur uz muguriņām nekā nav uzdrukāts, pēdējā dienā paķēru trīs Luīzes Pastores ”Mākslas Detektīvu” grāmatiņas ar Elīnas Brasliņas ilustrācijām. Vairums no pirmajā attēlā redzamajām grāmatām ir pēdējās izstādes dienas loms.

20190303_171919

Tikmēr otrais attēls sastāv no maiņas punktā atrastā/samainītā un pirkumiem no Zvaigznes ABC un Jāņa Rozes stenda. Ir sanācis sanācis iekrist acī dažai labai grāmatai ārpus ierastās lasītāja komforta zonas, bet pārsvarā papildināti grāmatplaukti ar kriminālromāniem un trilleriem.

Viena doma par “Trīs dienas Ķīpsalā 2019

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.