Mazie kustīgo bilžu komentāri #6

Tā kā ik palaikam sanāk noskatīties kādu filmu, tad grēks šo to neiekļaut blogā. Ideja par šo rakstu iegūta no Tējtasītes ‘’Mazo filmu komentāriem’’.

***************

MV5BMjEzNzc4NzEyMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTAxMDQ2NTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Hotel Transylvania 2

Diezgan ātros vilcienos tiek parādītas kāzas starp Džonatanu un Meivisu, viņu dēla Denisa piedzimšana līdz nokļūstam viņa piektās dzimšanas dienas priekšdienās. Vectēvs Drakula uztraucas, ka mazdēls neizrāda nekādas pazīmes, ka būtu ko mantojis no vampīru ģimenes puses, un tieši šo iemeslu dēļ Meivisa grib pārvākties uz Kaliforniju pie cilvēkiem. Tā nu iesākas piedzīvojumi, domājams, patiks gan lieliem, gan maziem.

MV5BMTQ1MzE4MTE3OF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTcyNDM3NTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Amy

Dokumentālā filma par izcilu mākslinieci un dziedātāju, kas diemžēl neizturēja sev, brīžiem pat pārlieku daudz, veltīto uzmanību un spiedienu. Apbēdina, ka daļa no tuvākajiem cilvēkiem labāk iedzīvojās uz viņas rēķina, nekā mēģināja palīdzēt, kad bija nepieciešams, protams, sava daļa vainas jāuzņemas pašai Eimijai, bet liela tiesa arī Bleikam un tēvam.

MV5BMTkxNzI3ODI4Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwMjkwMjY4MjE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

American Sniper

Stāsts ne tikai par amerikāņu snaiperi Krisu Kailu, bet arī par to, kā karavīrs atgriežoties no aktīvas kara zonas adaptējas dzīvei mājās pie ģimenes. Pēc filmas noskatīšanās bija interesanti paskatīties gan intervijas ar Kūperu, gan pašu Kailu.

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.